martes, enero 20, 2009

Récord

Hoy hace un mes que escribí aquí por ultima vez. Supongo que he logrado batir un récord personal.
Como se podrá ver por la brevedad y presteza de esta entrada, no tengo mucho tiempo.
La buena noticia es que voy cerrando frentes y avanzando, aunque lentamente, en ciertos proyectos.

Nos vemos dentro de nada.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

al menos di qué proyectos!

Chiral dijo...

Que lo digaaa, que lo digaaa!

Anónimo dijo...

Hmmm preoyectos, eh? Com el que vindria a ser per eixemple maltractar al teu germà?

Chiral dijo...

Robert, hi ha una persona que coneguem especialitzada en eixe aspecte. No nombres al diablo muaahahaha (risa malvada).
Per al que li interese... ens hem comprat el INFINITY (lo mesmo que el mutant chronicles vell) i estic intentant fer escenografia :O

Oimado dijo...

Sielos, el regreso del mirmidón traidor...

Per figuretes no serà, però pot ser que per temps i ganes de començar algo nou sí. Fa temps vaig estar pensant en revitalitzar el WZ o millor encara, el Chronopia (tots dos jocs descatalogats i els seus manuals disponibles en la red).
Jo encara tinc belen, figures de necromunda i de WH, va a ser que tinc uns quants exercits del que siga, mentre li fiquem imaginació.

Chiral dijo...

Encara tinc Malditos de Chronopia... tota la penya de HeroQuest (ja se sap, figures del mateix tamany, total es dir, este és un ranger venusiano i au) Del Infinity han caigut 2 Starter Packs, Ejército Combinado (el malos alienigenes, controlats per una Inteligencia Artificial que es la fusió dels intel·lectes dels Urs) i PanOceania (Un nou EEUU però molt més gran i poderos format desde per la vella Europa com per l'India, Australia o Països de Sud Amèrica). Sara i jo tenim clar que anem a jugar, encará que siga nosaltres dos sols, es cert que fa falta prou de temps per coneixer transfondos i poder plantejar escenaris que tinguen la seua historia, coneixer les regles i fer-se el exèrcit no es tribial... però estic sense feina :P

Oimado dijo...

Pues més rao per a pensar-se dos voltes lo de començar un joc de figuretes nou! ...Encara que jo puc dir ben poc en contra de fer-se de caprixets d'eixa mena, Descent mediante.
Sort en lo de traure temps per a jugar, jo ja he fet un lloc als diumenges per el matí.